
Toyuqlarda dinozavr tükləri
Alimlərin kəşfi lələk təkamülünə işıq salıb
Alimlərin kəşfi lələk təkamülünə işıq salıb
Ətdə 384, süd, yumurta və balda isə 489 faiz artım var
«Yumurtadan cücə çıxarmağın» qadağasını tələb edən petisiya
Zibillərin utilizasiyasında toyuqlardan istifadə olunmağa başlanıldı
Toyuq ətinun qiyməti niyə düşmür?
«Qiymətləri bazar tənzimləyir»
Boreyler məhsullarını kənd istehsalına «çevirən» texnologiya «icad olunub»
Boreyler məhsullarını kənd istehsalına «çevirən» texnologiya «icad olunub»
Boreyler məhsullarını kənd istehsalına «çevirən» texnologiya «icad olunub»
Alimlər çiy toyuğu yumağın qida zəhərlənməsi ilə nəticələnə biləcəyi barədə xəbərdarlıq edirlər. Britaniyada 4500 adam arasında keçirilən sorğuya əsasən 44 faiz toyuğu bişirməzdən əvvəl yuyur.
Amma ölkədə qida standartlarını tənzimləyən FSA agentliyi (Food Standards Agency, Ərzaq Standartları Agentliyi) toyuğun yuyulması vaxtı su sıçrantıları vasitəsilə bakteriyaların əllərə, mətbəxə, paltara və avadanlıqlara yayıldığını bildirir.
Toyuğu yuyanlar bunu çirk və mikrobları aradan qaldırmaq üçün və ya bir vərdiş kimi etdiklərini deyirlər.
Toyuğu hazırlamaq üçün məsləhətlər: